lunes, 22 de abril de 2013

Lipsy
 


 //Dress: Diane von Furstenberg //Heels: Emilio Pucci //Ba: Miu Miu

I have padded myself on the shoulders several times for snapping this Diane von Furstenberg dress from Matches sale last time I was in Finland.

The print is perfect!
A little crazy not to look too señora, and the classic wrap-cut is ever so flattering. Laced Pucci heels were maybe a bit safe choice but they were first ones I got on my hands in a hurry...

//Sama suomeksi
Matchesin alesta napattu DVF:n kietaisukolttu on ollut yksi parhaimpia ostoksia. Tämä hullun siisti huulikuosi oli saanut multa vähän öögaa jo aikaisemin, mutta sitä ei tullut livenä koskaan täällä vastaan. Pitsisomistekorot saattoivat olla ehkä vähän liikaa, mutta puolustuksena todettakoon, että ne olivat ensimmäiset jotka pyörivät ovella vastaan kun hyökkäsin ulos.

6 comentarios:

 1. Un vestido espectacular, quieres que nos sigamos, un saludo guapa.

  ResponderEliminar
 2. Gracias linda! Pasare por tu blog ahora mismo, nos leemos!! Beso X

  ResponderEliminar
 3. Makee väri!

  (arvaa kuka nappasi My Theresan alesta myöskin oman "pusumekon" :) vähän eri malli & printti, mutta kuitenkin..)

  ResponderEliminar
 4. Mä en kestäää... samikset 4-ever! :) Mitä meille on syötetty ala-asteella kun yhteinen tyyli jatkuu läpi vuosikymmenten, 10 000 kilsan päässä? Tosin plussaa siitä, että prismapaidat vaihtuneet DVF:ään... <3

  ResponderEliminar
 5. Aivan ihana mekko! Mua houkuttas kamalasti DVF:n kietaisumekko, kun nyt sitä saa Suomesta Stockaltakin pienen valikoiman verran.:)

  ResponderEliminar
 6. @Elle-Marie Aika pähee toi kuosi, eikö, hah! Voiko olla totta, DVF:ää saa Stockalta, loistavaa! Hienoa että siellä panostetaan vähän johonkin uuteen! Sosittelen muuten tota kietaisumekkoa (tai DVF:n mekkoja ylipäätään), se on mukava ja helppo huitasta ylle ja näyttää siisitiltä ilman täti-viboja! Bonuksena jostain syystä saan aina kuulla kohteliaisuuksia tuntemattomilta kun on DVF:n kolttu yllä....?

  ResponderEliminar