lunes, 8 de julio de 2013

Almost Working Walk In Closet

Last week a TV crew visited our home as they needed to shoot a piece in my closet.
Only problem was that day before the shooting, there was no such a closet. An extra room, the so called closet, was full of shoe boxes, abandoned furniture, unidentified kitchen stuff (yeah, I dont cook too much) and some random cables.

We moved into our new home a while ago, but this studio/office/walk in closet -space has been left to wait more inspirational times (read: carpenter's magic touch). However, sometimes an outside push is the best way to get things done!

So, one day before me and my showpiece stylish friend (it's her tv show) made some tricks and...

T A D A A  ! See my wardrobe slash work studio of one day!

(...And right after the film crew packed their stuff, I started to pimp the room ready for real, not only as a façade for a TV show... Hope to show you the results soon!)

//Sama suomeksi
Viime viikolla yhdestä telkkarikanavasta haluttiin kuvaamaan muotiohjelmaa meikämannen vaatehuoneeseen. Hieno homma sinänä, paitsi että kyseinen huone oli tässä vaiheessa (päivää ennen kuvausta) kenkälaatikoiden, epämääräisten kaapeleiden ja hylättyjen huonekalujen koti.

Muutimme jo jokin aika sitten nykyiseen kotiimme, mutta duunikiireiden ja meidän molempien reissaamisen takia tämä tila on jäänyt odottamaan inspiraatiota (ja sisustussuunnittelijan silmää). 

Niinpä allekirjoittanut ja kyseisessä ohjelmassa esiintyvä ystäväni laitoimme hihat heilumaan kuvauspäivän vastaisena iltana. Ja T A D A A ! Kuvista voitte ihailla melkein oikeaa vaatehuone-studio-työtilaani!

Kuvausjengin pakattua kamppeensa päätin laittaa hommat toimimaan oikeassakin elämässä. Soitto suunnittelijakaverille ja puuseppä-Pedrolle, ja nyt tilasta on ihan oikeasti kuoriutumassa jotain! Toivottavasti pääsen näyttämään teille pian lopputuloksen!

2 comentarios:

  1. Hauska juttu ja näyttää jo nyt hyvältä! Hienoja laatikoita ja yksityiskohtia! Mikään ei ole hauskempaa kuin vaatehuoneen laittaminen.

    ResponderBorrar
    Respuestas
    1. Kiitti Mikko! Laittaminen on hauskaa... ainakin kun siihen on aikaa!! Mä oon vielä niin vaativainen, että tarvitsen tilaan myös jonkinnäköisen työskentelypinta-alan (voin sitten hengitellä muotia ympäriltäni duunia puskiessa...), joten tästä pitäisi saada jollain keinoilla vähän enemmän kuin pelkkä walk-in-closet. Mutta lupaavalta näyttää! Olen tosi tosi iloinen erityisesti tulevasta kenkä+laukkukaappi -seinästä, puusepän käsissä siitä näyttäisi tulevan just hieno!

      Borrar